• header1.jpg
  • header2.jpg
  • stiahnuť3U.jpg
  • stiahnuť4.JPG
  • stiahnuť5.JPG

Gumová dlažba

Gumenú dlažbu je možné použiť na betónový, asfaltový alebo štrkový podklad. Neprofilovaná gumená dlažba je určená na lepenie na asfaltový alebo betónový podklad, prípadne na menšie ihriská so štrkovým podkladom. Profilovaná dlažba má zo spodnej strany profilovaný povrch, je stabilnejšia na štrkovom podklade a dosahuje sa pri nej vyššia kritická výška pádu. Pri pokládke dlažby na štrkový podklad je vhodnejšie použiť profilovanú gumenú dlažbu a gumené ukončovacie diely, ktoré sa zabetonujú. 

Drevený program

Prírodné materiály odjakživa priťahovali ľudí a najmä drevo sprevádza ľudstvo od počiatku. Je to príjemný materiál, ktorý predstavuje pocit dokonalého súladu s vlastnou bio podstatou bez rušivých civilizačných vplyvov . Väčšina výrobkov ponúkaných na našej stránke je dodávaná aj s montážou. Zákazník si pripravuje podklad. Niektoré výrobky  ako napríklad domčeky na náradie, záhradné chatky, altánky  sú dodávané ako  systém stavebnicových dielcov. V prípade záujmu si zákazník môže zákazník tieto výrobky  zmontovať svojpomocne.

Kované altánky najvyššej kvality

Ponúkame Vám kované altánky a pergoly najvyššej kvality s prvkami umeleckého kováčstva.  Konštrukcie altánkov a pergol sú z kvalitnej ocele. Povrchová úprava žiarovým pozinkovaním  zaručuje odolnosť voči vonkajším vplyvom dlhé desaťročia! Konečná povrchová úprava práškovou farbou ponúka veľmi peknú a trvanlivú konečnú  úpravu v rôznych farbách a matnom alebo lesklom prevedení. Na strechu je použitá LKW celtaktorá je 100% nepremokavá a neroztrhnuteľná!